Het team

Een zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven. Er vinden grote veranderingen plaats en iedereen ervaart dat weer anders. Daarbij begeleiden wij je graag in onze praktijk. Binnen onze praktijk werken wij met vier verloskundigen en worden we verder ondersteund door twee waarnemend verloskundigen en twee praktijkassistentes. Wij werken heel nauw samen en doen ons uiterste best om jouw zwangerschap, bevalling en/of kraambed goed te begeleiden.
Om ons allemaal goed te leren kennen, streven we ernaar dat je zoveel mogelijk om-en-om bij ons op het spreekuur komt. De praktijk is gevestigd aan de Aleida Lasonderweg 4 in Hengelo (OV). Wil je contact met ons opnemen? Neem dan een kijkje op onze contactpagina voor meer informatie en ons telefoonnummer. Een eerste afspraak maken met ons doe je via dit formulier.
onze verloskundigen

Sanne Luurs


Mijn naam is Sanne Luurs. Het wonder rondom zwangerschap en geboorte fascineert mij enorm. Daarom ben ik verloskunde gaan studeren in Groningen en behaalde ik mijn diploma in 2009. Na een periode ontwikkelingswerk in Afrika, heb ik ervoor gekozen om in Nederland de verloskunde voort te zetten. Samen met Geert woon ik in het buitengebied en zijn wij trots op onze wondertjes, Guusje, Beer, Tuur* en Fosse! 

Sanne Jansen


Ik ben Sanne Jansen, getrouwd met Vincent en moeder van 3 dochters. Geboren in Oss, opgegroeid in Borne en tegenwoordig woonachtig in Hengelo. Als 24-jarige had ik met succes de opleiding tot verloskundige afgerond en ging mijn droom in vervulling: ik mocht mezelf verloskundige noemen. In het begin heb ik samen met Iris de Jongh een eigen praktijk gehad en na een aantal jaren zijn wij samen gegaan met twee andere praktijken en is Verloskundigenpraktijk Natal ontstaan.

Maureen Beijen


Mijn naam is Maureen Beijen en getrouwd met Sander. Wij hebben 3 dochters: Fleur, Roos en Noor. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Sindsdien ben ik in Hengelo e.o. met veel plezier aan het werk. In de winter pakken we graag onze ski’s met z’n allen om lekker de bergen in Oostenrijk af te glijden en in de zomer trekken we erop uit met onze caravan.

Barbara te Woerd


Mijn naam is Barbara te Woerd en sinds 2015 ben ik werkzaam als verloskundige. Mijn eerste jaren heb ik veel in het westen van het land gewerkt maar ook ervaring op gedaan in de zorg in Turkije en Suriname. Waarna ik met veel plezier en passie in januari 2019 kon toetreden tot de maatschap van verloskundigenpraktijk Natal. Elke zwangere is anders. Het is voor mij belangrijk dat jij jezelf mag zijn. Wat je van mij kunt verwachten is: open, warm, eerlijk met een vleugje humor! Ondanks mijn drukke baan als verloskundige vertoef ik graag in het bos met mijn man en hondenkind Guus. Sinds 2022 ben ik trotse moeder van ons dochtertje Fiep! 
onze assistentes

Diane Raanhuis


Ik ben Diane, assistente bij Natal op de dinsdag en de vrijdag. Ik woon samen met mijn man André en onze 3 kinderen Timber, Jonne en Mathies in het buitengebied van Bentelo. Naast Natal werk ik ook bij Naviva kraamzorg in het gehoorscreenteam. Het leuke aan deze combi is dat ik in de praktijk jouw zwangere buik zie groeien en na de geboorte jullie prachtige kindje in de wieg kan komen bewonderen voor de gehoortest en de hielprik. Ik zie er naar uit!

Mirjam Ros


Ik ben Mirjam Ros. In het verleden heb ik jarenlang gewerkt als kraamverzorgende. Vervolgens heb ik samen met mijn man enige jaren rond de wereld gereisd en op Bonaire gewoond. Na terugkomst en een korte periode kraamzorg ben ik als assistente bij een aantal verloskundigen aan het werk gegaan. Sinds de fusie van een aantal praktijken, het ontstaan van Natal, ben ik sinds 2003 werkzaam in deze praktijk met veel plezier!