Barbara te Woerd

Mijn naam is Barbara te Woerd en sinds 2015 ben ik werkzaam als verloskundige. Mijn eerste jaren heb ik veel in het westen van het land gewerkt maar ook ervaring op gedaan in de zorg in Turkije en Suriname. Waarna ik met veel plezier en passie in januari 2019 kon toetreden tot de maatschap van verloskundigenpraktijk Natal. Elke zwangere is anders. Het is voor mij belangrijk dat jij jezelf mag zijn. Wat je van mij kunt verwachten is: open, warm, eerlijk met een vleugje humor! Ondanks mijn drukke baan als verloskundige vertoef ik graag in het bos met mijn man en hondenkind Guus. Sinds 2022 ben ik trotse moeder van ons dochtertje Fiep! 

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak of niet dringende vragen zijn wij door de weeks te bereiken op:
- Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:30
- Vrijdag 09:00 tot 12:30